Comunicat de presă – Lansare proiect ConFormPan – Cod SMIS 317675

Comunicat de presă – Lansare proiect ConFormPan – Cod SMIS 317675

Avem plăcerea să anunțăm lansarea proiectului ConFormPan – Consiliere si Formare pentru dezvoltare profesionala în industria de morărit, panificație si produse făinoase din regiunea Bucuresti-Ilfov, Cod SMIS: 317675 un proiect inovator dedicat dezvoltării profesionale în industria de morărit, panificație și produse făinoase din București-Ilfov! Finanțat prin Fondul Social European+, Apelul “Ține pasul”, proiectul se va desfășura în perioada Septembrie 2024- Februarie 2027.

Obiectivul general al proiectului este implementarea unui program pentru creșterea competitivității profesionale a 604 angajați din sectorul de morărit și panificație (regiunea București-Ilfov). Programul include măsuri concrete în vederea actualizării/dezvoltării competențelor specifice ca urmare a evoluțiilor tehnologice rapide și a apariției de noi competențe pentru a ține pasul cu schimbările  tehnologice.

Pentru mai multe detalii și înscriere contactați-ne la adresa de mail tehnic@rompan.ro și la numărul de telefon 021/312.31.20.

Distribuie