Producator: S.C. HARMOPAN S.A. Miercurea-Ciuc
Proprietati organoleptice
| Aspect | forma de franzela cu crestaturi | |
| Coaja: | suprafata | crestata, presarata cu seminte de susan |
| culoare | maro | |
| Miez: | aspect | cu porozitate uniforma, fara cocoloase, cu diferite seminte in miez |
| consistenta | normala, cu elasticitate corespunzatoare | |
| Gust si aroma: | placut, caracteristic amestecului de multicereale folosit fara miros sau gust strain | |
Proprietati fizico-chimice
| Caracteristici | U.M. | Rezultat |
| Umiditatea miezului (max.) | % | 40 |
| Aciditate (max.) | grade | 6 |
| Volum (min.) | cm3/100g | 270 |
| Masa | kg | 0.300 |
| Continut energetic: | |
| proteine | 8.26 g/100 g |
| glucide | 46.6 g/100 g |
| lipide | 2 g/10 g |
| fibre alimentare | 1.6 g/100 g |
| Valoarea energetica: | 238 cal./100 g |

