SP-1798-97
Sticksurile sunt obtinute din faina de grau, drojdie, sare, lapte praf, grasimi, ou, zahar, mac, susan etc.
Materii prime si materiale:Materii prime si materiale folosite la fabricarea sticksurilor trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative de produs si reglementarilor sanitare in vigoare.Produsul sticks se fabrica conform instructiunilor tehnologice elaborate de producator.
Proprietati organoleptice
Caracterisici | Conditii de admisibilitate | ||
Aspect | Forma | Forma de baton cu sectiunea rotunda, cu diametrul de 3-6 mm si cu lungimea cca 105-135 mm; | |
Suprafata | Suprafata semilucioasa presarata sau fara sare, mac, susan | ||
Culoare | Culoare galben spre brun | ||
Aspect in sectiune | Produs bine copt, poros | ||
Consistenta | Crocanta |
Proprietati fizice si chimice
Caracteristici | Conditii de admisibilitate |
Umiditate, % maxim | 7 |
Grasime raportata la s.u., %, minimi | 4 |
Alcalinitate, grade maxim | 3 |
Continut de NaCl, % maxim | 3 |
Cenusa insolubila in HCl 10 %, % maxim | 0,2 |