Drd.ing.Daniela VOICA, ing. Virgil PAVEL, ec. Aurel POPESCU- PATRONATUL ROMPAN
TRADITIE SI MESTESUG IN BRUTARIE. Colecţie de reţete şi instrucţiuni tehnologice
Tipografia ROMTRANS, Bucureşti, 2007
Prof. dr. ing. ec. Mihai LEONTE
TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII în Industria de Panificaţie, Patiserie Cofetărie, Biscuiţi şi Paste Făinoase. DEPOZITAREA, DEFECTELE PAINII SI MASURI DE PREVENIRE. VALOAREA ALIMENTARA A PAINII.
Editura ECOZONE, Iaşi, 2007
Prof. dr. ing. Despina BORDEI (coordonator)
CONTROUL CALITATII IN INDUSTRIA PANIFICATIEI. Metode de analiză.
Editura ACADEMICA, Galaţi, 2007
Prof.dr.ing. Constantin BANU (coordonator)
TRATAT DE INGINERIE ALIMENTARA Vol.1
Editura AGIR, Bucureşti, 2007
Prof.dr.ing. Constantin BANU (coordinator)
CALITATEA SI ANALIZA SENZORIALA A PRODUSELOR ALIMENTARE
Editura AGIR, Bucureşti, 2007
Prof.dr.ing.Gheorghe MENCINICOPSCHI, Lector dr.ing. Ioan DAVID, biochimist Elena BARON
CALITATEA ALIMENTULUI. DOZAREA ACTIVITATII ENZIMATICE. METODE DE ANALIZA A ACTIVITATII ENZIMELOR UTILIZATE IN FABRICAREA ALIMENTELOR.
Editura MIRTON, Timişoara, 2008
Prof. dr. ing. ec. Mihai LEONTE
TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII în Industria de Panificaţie, Patiserie Cofetărie, Biscuiţi şi Paste Făinoase. RETETE DE FABRICATIE Vol.1.
Editura ECOZONE, Iaşi, 2008
Cărţile pot fi consultate la Biblioteca ROMPAN