RompanRompan
  • Despre noi
    • Prezentare
    • Conducerea ROMPAN
    • Arhiva ROMPAN
    • Membrii ROMPAN
  • Servicii
    • Formare profesională
      • Definiții și programe
      • Programe de formare profesională
      • Centru de evaluare a competențelor profesionale
      • Model de instruire și testare
    • Informații de specialitate
      • Materii prime
        • Grâu
          • Structura anatomică a bobului de grâu
          • Compoziția chimică a bobului de grâu
        • Porumb
          • Structura anatomică a bobului de porumb
          • Compoziția chimică a bobului de porumb
        • Secară
          • Structura anatomica a bobului de secară
          • Compozitia chimică a bobului de secară
      • Produse finite
      • Standarde
        • Standarde române și ISO
      • Nutriționist
        • IDNBM
          • Diabet
          • Nutriție
          • Boli metabolice
        • Nutriție
          • Mănânci sănătos, trăiești sănătos
          • Principii nutritive
          • Grupa de alimente
          • Tabele cu minerale
          • Tabelul cu vitamine
          • Dicționar
        • Produse dietetice
    • Acțiuni ROMPAN
      • cu autoritățile
      • cu sindicatele
      • Aspecte legislative
    • Oportunități de afaceri
      • Tranzacționarea cerealelor în ringul Bursei Române de Mărfuri
    • Sisteme de management
    • Furnizori
      • Materii prime și materiale
      • Echipamente, utilaje, ambalaje
      • Servicii
    • Publicații
      • Apariții editoriale
      • Arhiva
        • Agenda
        • Revista
      • Concursuri
    • Congrese, expoziții, concursuri
    • Laboratoare
      • Analize de laborator
      • Furnizori aparatură, sticlărie și reactivi de laborator
  • Știri
    • Ultimele știri
    • Comunicate de presă
    • Important
    • Date statistice
  • Finanțări
    • Proiecte
    • Fonduri structurale
    • Facilitati de finanțare
    • Instrumente de finanțare europene
  • Contact
  •  
  • Despre noi
    • Prezentare
    • Conducerea ROMPAN
    • Arhiva ROMPAN
    • Membrii ROMPAN
  • Servicii
    • Formare profesională
      • Definiții și programe
      • Programe de formare profesională
      • Centru de evaluare a competențelor profesionale
      • Model de instruire și testare
    • Informații de specialitate
      • Materii prime
        • Grâu
          • Structura anatomică a bobului de grâu
          • Compoziția chimică a bobului de grâu
        • Porumb
          • Structura anatomică a bobului de porumb
          • Compoziția chimică a bobului de porumb
        • Secară
          • Structura anatomica a bobului de secară
          • Compozitia chimică a bobului de secară
      • Produse finite
      • Standarde
        • Standarde române și ISO
      • Nutriționist
        • IDNBM
          • Diabet
          • Nutriție
          • Boli metabolice
        • Nutriție
          • Mănânci sănătos, trăiești sănătos
          • Principii nutritive
          • Grupa de alimente
          • Tabele cu minerale
          • Tabelul cu vitamine
          • Dicționar
        • Produse dietetice
    • Acțiuni ROMPAN
      • cu autoritățile
      • cu sindicatele
      • Aspecte legislative
    • Oportunități de afaceri
      • Tranzacționarea cerealelor în ringul Bursei Române de Mărfuri
    • Sisteme de management
    • Furnizori
      • Materii prime și materiale
      • Echipamente, utilaje, ambalaje
      • Servicii
    • Publicații
      • Apariții editoriale
      • Arhiva
        • Agenda
        • Revista
      • Concursuri
    • Congrese, expoziții, concursuri
    • Laboratoare
      • Analize de laborator
      • Furnizori aparatură, sticlărie și reactivi de laborator
  • Știri
    • Ultimele știri
    • Comunicate de presă
    • Important
    • Date statistice
  • Finanțări
    • Proiecte
    • Fonduri structurale
    • Facilitati de finanțare
    • Instrumente de finanțare europene
  • Contact
  •  

Work

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Nulla consequat massa quis enim.
  • Show All
  • Proiecte

Cursuri și orientare pentru rezultate durabile în morărit și panificație (CORD), Cod SMIS: 336708mircea2025-06-20T05:34:02+00:00
Cursuri și orientare pentru rezultate durabile în morărit și panificație (CORD), Cod SMIS: 336708
QBAKEmircea2025-05-03T08:42:49+00:00
QBAKE
OpenEATmircea2025-05-03T08:30:40+00:00
OpenEAT
GREENMOB- VETmircea2025-06-25T15:04:14+00:00
GREENMOB- VET
eAFobymircea2025-06-15T19:24:45+00:00
eAFoby
CONFORMmircea2024-09-20T08:06:02+00:00
CONFORM
ConFormPanmircea2024-09-20T08:05:29+00:00
ConFormPan
BY PRODUCTmircea2024-08-28T11:52:04+00:00
BY PRODUCT
FBforPDDmircea2024-08-28T11:46:55+00:00
FBforPDD
PEO 303700mircea2024-08-28T11:18:23+00:00
PEO 303700
123Next  


Calea Plevnei nr. 145
București, Romania

+4.021 312.31.20
+4.021 312.26.50

Ultimele știri

Metode inovatoare de încapsulare a produselor făinoase 20/06/2025
Studiu: Randamentele mondiale la șase culturi agricole majore vor fi mai mici cu 11% până la 24% 19/06/2025

Harta

Calea Plevnei nr. 145, București, Romania
Copyright 2023 © ROMPAN | Powered by
tehnic@rompan.ro

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.

Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau să le dezactivezi în .

Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-urile strict necesare

Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.

Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.