RompanRompan
  • Despre noi
    • Prezentare
    • Conducerea ROMPAN
    • Arhiva ROMPAN
    • Societăți membre
      • Membrii ROMPAN
      • Depozite
      • Mori
      • Pâine și produse de patiserie/cofetărie
      • Biscuiți
      • Napolitane
      • Paste făinoase
      • Alte activități
  • Servicii
    • Formare profesională
      • Definiții și programe
      • Programe de formare profesională
      • Centru de evaluare a competențelor profesionale
      • Model de instruire și testare
    • Informații de specialitate
      • Materii prime
        • Grâu
          • Structura anatomică a bobului de grâu
          • Compoziția chimică a bobului de grâu
        • Porumb
          • Structura anatomică a bobului de porumb
          • Compoziția chimică a bobului de porumb
        • Secară
          • Structura anatomica a bobului de secară
          • Compozitia chimică a bobului de secară
      • Produse finite
      • Standarde
        • Standarde române și ISO
        • Standarde profesionale
          • Făină
            • Făina albă
            • Făină semialbă
            • Făină neagră
            • Făină dietetică
          • Produse de franzelărie
          • Pufuleți
          • Gogoși
          • Păine albă
          • Produse dietetice
          • Sticks-uri
          • Cozonaci
          • Foi de plăcintă
      • Nutriționist
        • IDNBM
          • Diabet
          • Nutriție
          • Boli metabolice
        • Nutriție
          • Mănânci sănătos, trăiești sănătos
          • Principii nutritive
          • Grupa de alimente
          • Tabele cu minerale
          • Tabelul cu vitamine
          • Dicționar
        • Produse dietetice
    • Acțiuni ROMPAN
      • cu autoritățile
      • cu sindicatele
      • Aspecte legislative
    • Oportunități de afaceri
      • Tranzacționarea cerealelor în ringul Bursei Române de Mărfuri
    • Sisteme de management
      • Sistemul de Management de Mediu
      • Siguranța alimentelor HACCP
      • Calitate ISO 9001
      • Mediu ISO 14001
      • Sănătate și securitate ocupațională OHSAS
    • Furnizori
      • Materii prime și materiale
      • Echipamente, utilaje, ambalaje
      • Servicii
    • Publicații
      • Apariții editoriale
      • Arhiva
        • Agenda
        • Revista
      • Concursuri
    • Congrese, expoziții, concursuri
    • Laboratoare
      • Analize de laborator
      • Furnizori aparatură, sticlărie și reactivi de laborator
  • Știri
    • Ultimele știri
    • Comunicate de presă
    • Important
    • Date statistice
  • Finanțări
    • Proiecte
    • Fonduri structurale
    • Facilitati de finanțare
    • Instrumente de finanțare europene
  • Contact
  • Despre noi
    • Prezentare
    • Conducerea ROMPAN
    • Arhiva ROMPAN
    • Societăți membre
      • Membrii ROMPAN
      • Depozite
      • Mori
      • Pâine și produse de patiserie/cofetărie
      • Biscuiți
      • Napolitane
      • Paste făinoase
      • Alte activități
  • Servicii
    • Formare profesională
      • Definiții și programe
      • Programe de formare profesională
      • Centru de evaluare a competențelor profesionale
      • Model de instruire și testare
    • Informații de specialitate
      • Materii prime
        • Grâu
          • Structura anatomică a bobului de grâu
          • Compoziția chimică a bobului de grâu
        • Porumb
          • Structura anatomică a bobului de porumb
          • Compoziția chimică a bobului de porumb
        • Secară
          • Structura anatomica a bobului de secară
          • Compozitia chimică a bobului de secară
      • Produse finite
      • Standarde
        • Standarde române și ISO
        • Standarde profesionale
          • Făină
            • Făina albă
            • Făină semialbă
            • Făină neagră
            • Făină dietetică
          • Produse de franzelărie
          • Pufuleți
          • Gogoși
          • Păine albă
          • Produse dietetice
          • Sticks-uri
          • Cozonaci
          • Foi de plăcintă
      • Nutriționist
        • IDNBM
          • Diabet
          • Nutriție
          • Boli metabolice
        • Nutriție
          • Mănânci sănătos, trăiești sănătos
          • Principii nutritive
          • Grupa de alimente
          • Tabele cu minerale
          • Tabelul cu vitamine
          • Dicționar
        • Produse dietetice
    • Acțiuni ROMPAN
      • cu autoritățile
      • cu sindicatele
      • Aspecte legislative
    • Oportunități de afaceri
      • Tranzacționarea cerealelor în ringul Bursei Române de Mărfuri
    • Sisteme de management
      • Sistemul de Management de Mediu
      • Siguranța alimentelor HACCP
      • Calitate ISO 9001
      • Mediu ISO 14001
      • Sănătate și securitate ocupațională OHSAS
    • Furnizori
      • Materii prime și materiale
      • Echipamente, utilaje, ambalaje
      • Servicii
    • Publicații
      • Apariții editoriale
      • Arhiva
        • Agenda
        • Revista
      • Concursuri
    • Congrese, expoziții, concursuri
    • Laboratoare
      • Analize de laborator
      • Furnizori aparatură, sticlărie și reactivi de laborator
  • Știri
    • Ultimele știri
    • Comunicate de presă
    • Important
    • Date statistice
  • Finanțări
    • Proiecte
    • Fonduri structurale
    • Facilitati de finanțare
    • Instrumente de finanțare europene
  • Contact

Work

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Nulla consequat massa quis enim.
  • Show All
  • Proiecte

Stop Waste to VETmircea2023-01-26T12:31:22+00:00
Stop Waste to VET
DISOPANmircea2022-09-08T06:00:05+00:00
DISOPAN
Makismircea2022-09-02T16:21:28+00:00
Makis
QBakemircea2022-09-02T16:11:40+00:00
QBake
FLEXI-IA-FPCmircea2022-09-02T13:34:34+00:00
FLEXI-IA-FPC
POCU 128162mircea2022-12-06T06:10:12+00:00
POCU 128162
SafetyCERmircea2022-09-02T13:16:42+00:00
SafetyCER
HYPOGLICEDIETmircea2022-09-02T09:15:27+00:00
HYPOGLICEDIET
FBforPDDmircea2022-11-21T13:18:17+00:00
FBforPDD


Calea Plevnei nr. 145
București, Romania

+4.021 312.31.20
+4.021 312.26.50

Ultimele știri

Guvernul a aprobat Regulamentul cu procedurile de punere în practică a legislației privind practicile comerciale neloiale. martie 13, 2023
MATERII PRIME ȘI MATERIALE AUXILIARE DIN IMPORT martie 2, 2023

Harta

Calea Plevnei nr. 145, București, Romania
Copyright 2023 © ROMPAN | Powered by
tehnic@rompan.ro