RompanRompan
  • Despre noi
    • Prezentare
    • Conducerea ROMPAN
    • Arhiva ROMPAN
    • Membrii ROMPAN
  • Servicii
    • Formare profesională
      • Definiții și programe
      • Programe de formare profesională
      • Centru de evaluare a competențelor profesionale
      • Model de instruire și testare
    • Informații de specialitate
      • Materii prime
        • Grâu
          • Structura anatomică a bobului de grâu
          • Compoziția chimică a bobului de grâu
        • Porumb
          • Structura anatomică a bobului de porumb
          • Compoziția chimică a bobului de porumb
        • Secară
          • Structura anatomica a bobului de secară
          • Compozitia chimică a bobului de secară
      • Produse finite
      • Standarde
        • Standarde române și ISO
      • Nutriționist
        • IDNBM
          • Diabet
          • Nutriție
          • Boli metabolice
        • Nutriție
          • Mănânci sănătos, trăiești sănătos
          • Principii nutritive
          • Grupa de alimente
          • Tabele cu minerale
          • Tabelul cu vitamine
          • Dicționar
        • Produse dietetice
    • Acțiuni ROMPAN
      • cu autoritățile
      • cu sindicatele
      • Aspecte legislative
    • Oportunități de afaceri
      • Tranzacționarea cerealelor în ringul Bursei Române de Mărfuri
    • Sisteme de management
    • Furnizori
      • Materii prime și materiale
      • Echipamente, utilaje, ambalaje
      • Servicii
    • Publicații
      • Apariții editoriale
      • Arhiva
        • Agenda
        • Revista
      • Concursuri
    • Congrese, expoziții, concursuri
    • Laboratoare
      • Analize de laborator
      • Furnizori aparatură, sticlărie și reactivi de laborator
  • Știri
    • Ultimele știri
    • Comunicate de presă
    • Important
    • Date statistice
  • Finanțări
    • Proiecte
    • Fonduri structurale
    • Facilitati de finanțare
    • Instrumente de finanțare europene
  • Contact
  •  
  • Despre noi
    • Prezentare
    • Conducerea ROMPAN
    • Arhiva ROMPAN
    • Membrii ROMPAN
  • Servicii
    • Formare profesională
      • Definiții și programe
      • Programe de formare profesională
      • Centru de evaluare a competențelor profesionale
      • Model de instruire și testare
    • Informații de specialitate
      • Materii prime
        • Grâu
          • Structura anatomică a bobului de grâu
          • Compoziția chimică a bobului de grâu
        • Porumb
          • Structura anatomică a bobului de porumb
          • Compoziția chimică a bobului de porumb
        • Secară
          • Structura anatomica a bobului de secară
          • Compozitia chimică a bobului de secară
      • Produse finite
      • Standarde
        • Standarde române și ISO
      • Nutriționist
        • IDNBM
          • Diabet
          • Nutriție
          • Boli metabolice
        • Nutriție
          • Mănânci sănătos, trăiești sănătos
          • Principii nutritive
          • Grupa de alimente
          • Tabele cu minerale
          • Tabelul cu vitamine
          • Dicționar
        • Produse dietetice
    • Acțiuni ROMPAN
      • cu autoritățile
      • cu sindicatele
      • Aspecte legislative
    • Oportunități de afaceri
      • Tranzacționarea cerealelor în ringul Bursei Române de Mărfuri
    • Sisteme de management
    • Furnizori
      • Materii prime și materiale
      • Echipamente, utilaje, ambalaje
      • Servicii
    • Publicații
      • Apariții editoriale
      • Arhiva
        • Agenda
        • Revista
      • Concursuri
    • Congrese, expoziții, concursuri
    • Laboratoare
      • Analize de laborator
      • Furnizori aparatură, sticlărie și reactivi de laborator
  • Știri
    • Ultimele știri
    • Comunicate de presă
    • Important
    • Date statistice
  • Finanțări
    • Proiecte
    • Fonduri structurale
    • Facilitati de finanțare
    • Instrumente de finanțare europene
  • Contact
  •  

Work

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Nulla consequat massa quis enim.
  • Show All
  • Proiecte

KA102mircea2024-08-28T11:28:01+00:00
KA102
Stop Waste to VETmircea2024-08-28T11:54:18+00:00
Stop Waste to VET
DISOPANmircea2022-09-08T06:00:05+00:00
DISOPAN
Makismircea2022-09-02T16:21:28+00:00
Makis
QBakemircea2024-01-16T20:04:45+00:00
QBake
FLEXI-IA-FPCmircea2024-08-28T11:09:59+00:00
FLEXI-IA-FPC
POCU 128162mircea2023-11-21T14:40:25+00:00
POCU 128162
SafetyCERmircea2022-09-02T13:16:42+00:00
SafetyCER
HYPOGLICEDIETmircea2024-08-28T11:04:41+00:00
HYPOGLICEDIET
FBforPDDmircea2022-11-21T13:18:17+00:00
FBforPDD
  Prev12


Calea Plevnei nr. 145
București, Romania

+4.021 312.31.20
+4.021 312.26.50

Ultimele știri

Grâul românesc înregistrează o creștere istorică / Producția estimată de UE, cu 21% peste media ultimilor ani, ajungând la o recoltă record 02/06/2025
Un studiu care își propune să identifice anumite molecule naturale din fructe și legume care le pot prelungi durata de viață. Înțelegerea mecanismului lor de acțiune poate contribui la reducerea risipei alimentare 29/05/2025

Harta

Calea Plevnei nr. 145, București, Romania
Copyright 2023 © ROMPAN | Powered by
tehnic@rompan.ro

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru web.

Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau să le dezactivezi în .

Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-urile strict necesare

Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.

Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.